Hotels met sauna

Hotels van alle klassen kunnen een eigen sauna hebben. Van een charmant hotelletje in een mooie omgeving met een eigen kleine sauna, die vaak speciaal voor jou wordt aangezet, tot grotere spa- en wellnesshotels met uitgebreide wellnessfaciliteiten en beautycentrum. In het overzicht 'Hotels met wellnessruimte (>4 faciliteiten)' en 'Alle hotels met sauna' heb je de keuze uit vele aantrekkelijke sauna arrangementen.

Alle hotels met sauna

Wakker worden in een kalme omgeving na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt. Daarna in je badjas naar beneden lopen, zo de sauna van het hotel in. Je hoeft de deur niet eens uit. Het kan tijdens een wellnessweekend in een van onze hotels met sauna. Met de aangeboden sauna-arrangementen kun je relaxen in de sauna van het hotel. Bij kleinere hotels kun je vaak ook een privésauna met overnachting boeken. Ook na gedane activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de omgeving kun je vanuit je hotelkamer de sauna van het hotel in voor welverdiende ontspanning. Een saunaweekendje of wellnessmidweek bied je de rust en kalmte ter compensatie van de drukke schema’s van tegenwoordig.

Hotels met eigen wellnessruimte (>4 faciliteiten)

Wil je meer wellnessfaciliteiten tot je beschikking hebben? Kies dan voor een hotel met eigen wellnessruimte (meer dan 4 faciliteiten). De grotere hotels hebben daarnaast vaak ook een behandelkamer voor een massage of schoonheidsbehandeling. Droom lekker een half uur of een uurtje weg terwijl je een heerlijke massage krijgt. Spanning zal je na zo’n dag absoluut niet meer hebben. Je bent helemaal kalm, warm en tevreden na het gebruik van alle wellnessfaciliteiten. Wellnesshotels bieden meerdere relaxarrangementen aan waaruit je kunt kiezen. Een weekendje sauna kun je natuurlijk delen met vrienden of familie, of je kunt in je eentje gaan. Meer over hotels met eigen wellness...