Thermen Berendonck met overnachting

Wil je er even tussenuit voor een dagje gegarandeerde ontspanning en comfortabele hotelovernachting? Een hotelarrangement Thermen Berendonck met overnachting is een uitstekende keuze! Thermen Berendonck is een prachtig wellnesscentrum gelegen in een recreatiegebied in Wijchen in Gelderland, niet ver van Nijmegen. Dit wellnessresort behoort tot de grootste saunacentra van Nederland. Er zijn alleen al meer dan tien verschillende sauna's. Daarnaast kun je relaxen in meerdere baden en bronnen, zoals het zoutwaterbad en de Indiase kruidentempel. In een van de rustruimtes kom je helemaal tot rust en in de diverse tuinen kun je je even terugtrekken in de buitenlucht. Wil je extra lang genieten van alle faciliteiten van Thermen Berendonck, boek dan een hotel in de omgeving van dit wellnesscentrum. Het is fijn om zo het ontspannen gevoel nog wat langer vast te houden. Wij bieden je sauna arrangementen, waarbij je saunaentree voor Thermen Berendonck en een hotelovernachting is inbegrepen.

De faciliteiten van wellnessresort Thermen Berendonck

Uniek is dat de sauna's van Thermen Berendonck allemaal een ander thema hebben. Natuurlijk kun je ook kiezen uit verschillende temperaturen. In de panoramasauna kun je alles loslaten terwijl je naar buiten zit te staren. Heel bijzonder is de Chaay Ghar sauna, waar een speciaal theeritueel wordt opgevoerd. De Meditatiesauna heeft een enorm lang raam. Je ligt er ontspannen op een van de ligbanken en geniet meditatief van het mooie uitzicht over het meer. Ben jij een ervaren saunaganger en hou je van hoge temperaturen? Dan is de hitte van de Pitta sauna iets voor jou. Deze houtgestookte Finse sauna wordt ook wel de oersauna genoemd. De duizend-en-een-nacht sauna heeft een bijzondere, sprookjesachtige sfeer en de heerlijke, zachte bloemengeur in de bloemensauna is heel rustgevend. Bij een hotel en sauna arrangement hoort ook lekker en gezond eten. In Restaurant Tri Dosha word je tijdens lunch en diner verwend met heerlijke en gezonde gerechten, bereid van waar mogelijk duurzame, het liefst lokale, ingrediënten.

Belevenissen bij Thermen Berendonck

Ga je een dagje sauna met overnachting boeken in combinatie met Thermen Berendonck, dan kun je deelnemen aan tientallen antspannende 'activiteiten'. Dagelijks worden er opgietingen, sauna verwenrituelen en meditatie en yoga sessies georganiseerd. Heel actief kun je dit eigenlijk niet noemen, want het is juist om te ontspannen. Daarom noemen ze dit bij Thermen Berendock 'belevenissen'. Deelname aan het standaard programma is bij je wellnessentree inbegrepen. Er zijn zoveel wellnessfaciliteiten in dit wellnessresort en zoveel mogelijkheden om je te helpen relaxt te worden! Als je bij Thermen Berendonck niet kunt ontspannen, dan kun je het nergens. Bekijk de wellnessarrangementen, inclusief toegang Thermen Berendonck en overnachting bij een hotel in de buurt.

 

SAUNA ARRANGEMENTEN - inclusief sauna entree en overnachting


» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje
» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijt
» 1 x dagentree Wellnessresort Elysium
» Gratis parkeren (eigen terrein)
» Gratis WiFi
v.a. 74,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 1 x ontbijt op bed (1e ochtend)
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 4-gangen à la carte keuzediner (2e avond)
» Flesje huiswijn
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 219 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 3-gangendiner
» 1 x dagentree Thermen Soesterberg
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 199,50 p.p.