Wellness en natuur, een goede combinatie

Sauna arrangementen in hotels bij de natuur

Voeg wat extra's toe aan je wellnessweekend en combineer een bezoek aan de sauna met wandelen, fietsen of gewoonweg genieten in de natuur. Boek een hotel en sauna arrangement nabij mooie natuurgebieden. Maak gebruik van de extra opties en reserveer een fiets en heerlijk diner. Tijd om te genieten van de natuur maakt je wellnessweekend helemaal compleet.

Sauna arrangementen nabij de natuur

Tijdens een korte wellnessvakantie is het heel ontspannend om in het hotel te genieten van de warmte van een sauna en de knedende handen van een masseur of masseuse. Maar naast deze gerichte manieren om te ontspannen kun je ook de natuur in gaan om te wandelen en fietsen en te luisteren naar de stilte van het bos, het geruis van de wind en het getjilp van de vogels. Onze natuurhotels liggen veelal in de buurt van mooie natuurgebieden of nationale parken. Je kunt kiezen uit verschillende sauna arrangementen. Na een saunaweekend in de natuur kom je compleet ontspannen weer thuis.

Hotels nabij natuur, met eigen wellnesscentrum

We bieden je hotels met eigen wellnesscentrum op de mooiste plekjes in de natuur. Wissel de natuur af met de sauna en laat alle zorgen even voor wat ze zijn. Een gemoedelijke ochtendwandeling of sportieve fietstocht, gevolgd door de sauna en een kwartiertje in de stoomcabine. Daarna kun je kiezen voor een massage of een beautybehandeling. Vul deze ideale combinatie helemaal naar wens in en rust tijdens een wellnessweekend uit in een natuurlijke omgeving. In ons overzicht hotels in de natuur, met eigen wellnessruimte, kies je uit een ruim wellnessaanbod. Gebruik de wellnessfilters om snel te vinden wat jij zoekt.