Veluwse Bron met overnachting

Midden op de Veluwe ontspannen en genieten van overweldigende luxe in wellnessresort de Veluwse Bron met overnachting. Laat je verzorgen door tientallen professionals en geniet van massages en andere behandelingen en van de vele sauna’s en wellnessfaciliteiten. Tijdens de behandelingen door kun je rusten in het decor van de prachtige natuur in het bosrijke natuurgebied de Veluwe.

Wellnessresort Veluwse Bron

Wellnessresort de Veluwse Bron is een van de meest uitgestrekte wellnessresorts van Nederland. Je kunt hier even bijkomen van de alledaagse drukte en genieten van de tientallen faciliteiten die jou maken tot een 'nieuw mens'. De Veluwse Bron heeft bijvoorbeeld een speciale kuurtuin met verschillende planten en kruiden. Bijzonder aan deze kuurtuin is het speciale onderwater pad. Met dit pad baan jij je eigen weg door de diverse ondergronden onder water en verschillende temperaturen. Dit onderwaterpad reinigt je lichaam en je kunt even bijkomen van de drukte door jezelf af te zonderen. Wanneer je vervolgens weer terug bent, kun je relaxen in de tientallen sauna’s en andere wellnessfaciliteiten van de Veluwse Bron. Dit wellnessresort biedt speciale sauna’s aan voor zowel beginners, gevorderden als experts, waardoor je op jouw eigen niveau kunt ontspannen. Je hebt waarschijnlijk niet genoeg tijd voor alle wellnessopties gedurende één dag. Boek daarom een wellnessarrangement inclusief Veluwse Bron en overnachting.

De omgeving van de Veluwse Bron

Behalve genieten van de diverse saunafaciliteiten kun je ook tot rust komen in het prachtige natuurgebied de Veluwe, waarin wellnesscentrum de Veluwse Bron ligt. Huur een fiets of volg een mooie wandelroute door de prachtige natuur.  Ervaar het leven van de natuur alleen, met je partner of met vrienden. In de buurt van de Veluwse Bron kun je verder een bezoekje brengen aan Paleis het Loo. Ontdek de prachtige kasteeltuinen en de kamers van het paleis. Als je van mountainbiken houdt, kun je in de buurt een bezoek brengen aan Park Berg en Bos en met een mountainbike de omgeving verkennen. Je kunt een wellnessdag bij de Veluwse Bron ook gemakkelijk combineren met een dagje shoppen en sight seeing in de steden Deventer of Apeldoorn. Met zoveel mooist in de omgeving is het beslist de moeite waard om van je saunabezoek een weekendje weg of midweek te maken. Boek dan een arrangement, waarbij de entree van de Veluwse Bron en één of meer overnachtingen zijn inbegrepen.

SAUNA ARRANGEMENTEN - inclusief sauna entree en overnachting


» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x dagentree Veluwse Bron
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 61,90 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x dagentree Veluwse Bron
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 1 x ontbijt op bed (1e ochtend)
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 4-gangen à la carte keuzediner (2e avond)
» Flesje huiswijn
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 219 p.p.