Wellnessweekend

Een mooie, rustgevende omgeving doet al snel vele zorgen vergeten. Een wellnessweekend, dat is soms precies wat je even nodig hebt. Rustig zitten in een bubbelbad, Turks stoombad of de warme sauna. Het is goed voor de doorbloeding, de huid en vooral de geest. Een beautybehandeling, massage of andere wellnessbehandeling maakt het wellness weekend helemaal compleet.

Een wellnessweekend boeken is zo geregeld!

Een wellnessweekend weg in een mooie omgeving is leuk en ontspannend. Je zit te midden van de prachtige natuur, waardoor een mooie wandeling zo gemaakt is. Of je zoekt een leuke fietsroute uit en verkent de omgeving met de fiets. Gewone fietsen of e-bikes zijn meestal te huur bij het hotel. Strijk daarna neer in het wellnesscentrum en focus even alleen op je wellnessweekend. Je komt na een ontspannen wellnessweekend energiek weer thuis. Voor je wellnessweekend kun je kiezen voor een compleet verzorgd en luxe wellnessweekend, een hotel met eigen sauna of een hotelovernachting en een dagje genieten bij een wellnessresort in de buurt. Een wellnessweekend is op onze website zo geregeld!

Wellnessweekend inclusief massage of behandeling

Je kunt tijdens een wellnessweekend voor of na de ontspanning in sauna, bubbelbad of hamam gaan wandelen of fietsen in de natuur. Of je gaat lekker lunchen, op het terras of in een serre van het hotel. Als het kouder is kun je bij het haardvuur gaan zitten in een van de comfortabele stoelen en een boek lezen of even je ogen dicht doen. Je wordt van alle gemakken voorzien door het hotelpersoneel en hoeft nauwelijks iets zelf te doen. Vind je de locatie belangrijk voor je wellnessweekend? Bezoek dan onze pagina's wellnessweekend aan zee of een wellnessweekend in de natuur. Maak je keuze uit de vele wellnessarrangementen, inclusief massage of beautybehandeling. Bekijk hotels voor een wellnessweekend inclusief massage/behandeling...