Wellnesshotels in Luxemburg

Het kleine maar veelzijdige Luxemburg leent zich uitstekend voor een wellnessweekend weg. De gemoedelijke wellnesshotels in combinatie met de natuurlijke omgeving, maken Luxemburg zeer geschikt als wellnessbestemming. Je kunt er mooie wandel- en fietstochten maken en prachtige historische stadjes bezoeken.

Hotels met wellnesscentrum in Luxemburg

Kies Luxemburg als volgende bestemming voor een wellnesstripje en boek op onze website een saunaweekend in een van de wellnesshotels in Luxemburg! Het kleine Luxemburg is een prachtige en ontspannende bestemming met veel natuur. Een aantal hotels in Luxemburg hebben een eigen wellnessruimte. Het wellnessaanbod, de natuur en de gemoedelijke oude stadjes, maken Luxemburg tot een aanrader voor een wellnessarrangement. Daarnaast kun je in Luxemburg ook heerlijk culinair dineren. Maar bovenal gaat het je natuurlijk om te ontspannen in of vlakbij het hotel. Na een wandeling opwarmen in een van de sauna’s, een ontspannen baantje trekken in het zwembad of herboren worden tijdens een weldoende massage of verfrissende beautybehandeling. Zo kom je na een wellnessweekendje weg in Luxemburg weer op en top thuis. We bieden een aantal wellnesshotels in Luxemburg, met complete wellnessarrangementen. Het vinden en boeken van een wellnesshotel in Luxemburg is zo geregeld via onze website. Voor een wellnessvakantie in Luxemburg heb je een ruime keuze. Kies uit verschillende regio's in Luxemburg waar je op een kuurweekendje weg kunt genieten. Bekijk nu het gehele aanbod wellnesshotels in Luxemburg.

Wellness hoteltips in Luxemburg

We bieden wellnesshotels in de Luxemburgse regios's Ardennen, Moezel en Klein-Zwitserland. De meeste mensen kennen de Ardennen vooral van België. Maar wist je dat de Ardennen voor een deel ook in Luxemburg liggen? In deze heuvelachtige en bosrijke omgeving heb je een geweldig decor voor een ontspannen wellnessweekend in Luxemburg. Heb je even genoeg van de sauna en de wellnessbehandelingen maak dan eens een mooie boswandeling. Of breng tijdens je wellnessweekend in Luxemburg een bezoekje aan de stadjes Diekirch, Vianden of Echternach. In het Noordoosten van Luxemburg tref je een landschap met bizarre rotspartijen van zandsteen. Hier ligt Klein Zwitserland, zoals de Luxemburgers het zelf noemen, een omgeving met rotsige kloven, loofbossen en stromende beekjes. Dus als je tijdens je wellnessweekendje wat meer actie zoekt, naast het relaxen in de sauna, dan is er genoeg te beleven. In het Noorden van Luxemburg hebben riviertjes diepe geulen getrokken door het landschap. Zoals de Sûre, die uitmondt in de Moezel en de natuurlijke grens is tussen Luxemburg en Duitsland. Hoog boven de rivieren tronen vele . Op de heuvels langs de Moezel vind je prachtige wijngaarden, burchten en kastelen. Dat geeft het landschap een bijzonder tintje. Bekijk wellness hoteltips in Luxemburg...

ARRANGEMENTEN BIJ WELLNESSHOTELS IN LUXEMBURG


» Welkom met Luxemburgse Cremant, lokaal bier of vers fruitsap
» Decoratie met rozenblaadjes
» Gratis koffie en thee op de kamer
» 1 overnachting in kamer met mooi rivierzicht
» 1 x uitgebreid ontbijt
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Gebruik zwembad
» Tips: mooie wandelroutes, tuinen en kastelen
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 102 p.p.

» Koffie, thee of glühwein (aankomstdag 16:00 - 18:00u)
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen seizoensdiner (2e avond)
» 1 fles Luxemburgse bubbels bij vertrek
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 159 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x ontbijtbuffet met bubbels
» 1 x 3-gangendiner
» 1 x 5-gangendiner
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 235 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x halfpension 3-gangendiner
» 1 x gastronomisch 5-gangendiner
» Gebruik binnenzwembad, whirlpool en relaxruimte
» Gebruik sauna
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 209 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 4-gangenmenu
» Gebruik wellnesscentrum
» Gebruik zwembad
» Gebruik zonneterras en fitnessruimte
» Gratis parkeerplaats
» Gratis WiFi
v.a. 159 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 4-gangendiner
» 1 x gastronomisch 5-gangendiner
» Gebruik binnenzwembad
» Gebruik wellnesscentrum
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 202 p.p.