Wellnesshotels in Duitsland

Combineer een wellnessvakantie in Duitsland met genieten van natuur in bijvoorbeeld het Sauerland, Zwarte Woud of de Eifel. 's Ochtends een mooie en ontspannen wandeling of fietstocht en 's middags bijkomen in de sauna en genieten van een massage. Of kies voor de Rijn- en Moezelvallei met zijn prachtige omgeving met uitgestrekte wijngaarden, waar de heerlijkste wijnen worden geproduceerd. 's Avonds krijg je in alle rust een uitstekend meergangendiner voorgeschoteld, bereid met dagverse streekproducten. Ook dat hoort bij wellness!

Hotels met wellnesscentrum in Duitsland

In Duitsland bieden we je meerdere mooie wellnesshotels voor een weekendje relaxen in sauna en bubbelbad. Duitsland is een echte wellness bestemming. Wat betreft wellnesshotels en luxe kuuroorden ligt Duitsland voor op Nederland en België. Er zijn in Duitsland zeer veel luxe spa- en wellnesshotels, die zijn voorzien van de meest uiteenlopende wellnessfaciliteiten. Ook het aanbod massages en beautybehandelingen is breed en divers. Spa- en wellnesshotels in Duitsland zijn vaak gevestigd in romantische oude kastelen en landhuizen, omgeven door idyllische natuurlandschappen. Naast alle wellnessfaciliteiten bieden Duitse wellnesshotels veelal ook een uitstekend culinair aanbod. Een hotel in Duitsland met wellnesscentrum heb je op onze website zo gevonden. Je boekt snel en eenvoudig een saunaweekend in Duitsland.

Wellness hoteltips in Duitsland

Veel van de wellnesshotels in Duitsland zijn compleet omgebouwde, luxe kasteelhotels, die zijn voorzien van een groot wellnesscentrum. In deze bijzondere ambiance zul je je als wellnessliefhebber zeker speciaal voelen. Slof vanuit je hotelkamer naar de sauna en begin je saunaweekend met ontspannen. Een hapje en een drankje kan in het hotelrestaurant genuttigd worden, waar je de beste maaltijden geserveerd krijgt. Zorg tijdens een compleet wellnessweekend in Duitsland goed voor je huid, inwendige lichaam en geest, door te scrubben en te baden, uit te rusten en gezond te eten. In de zomer kun je bij het saunacentrum van je wellnesshotel in Duitsland genieten van een heerlijk zonnetje buiten op een ligbedje. En in de winter kun je een boekje lezen of je ogen dichtdoen bij het knapperende haardvuur in de ontspanningsruimte. We geven je alvast enkele wellnesstips in Duitsland. Bekijk wellness hoteltips in Duitsland...