Thermae 2000 met overnachting

Met het prachtige uitzicht vanaf de Cauberg is Thermae 2000 in Valkenburg de ultieme bestemming om heerlijk te relaxen tijdens je weekendje weg. Het oergezonde water in de binnen- en buitenbaden heeft een heilzame werking op lichaam en geest en maakt je tot een herboren mens. Met de tientallen wellnessfaciliteiten is het bijna niet mogelijk om Thermae 2000 in één dag ten volle te beleven. Boek daarom een sauna arrangement inclusief Thermae 2000 met overnachting bij dit wellnessresort of bij een hotel in de directe omgeving.

Wellnessresort Thermae 2000

Thermae 2000 is een wellnessresort waar je kunt genieten van een groot aantal wellnessfaciliteiten waaronder een aantal verschillende sauna’s, stoombaden en lichaamsbehandelingen. Er zijn bij Thermae 2000 whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages die je belevenis tot een extra dimensie brengen. Daarnaast is er een schoonheidssalon waar je gezichtsbehandelingen kunt doen zoals een anti-age verwenmoment of een duo verwennerij. Het bijzondere aan de Thermae 2000 is daarnaast dat de binnen- en buitenbaden beschikken over thermaal water van drie bronnen. Het water uit deze bronnen wordt gepompt uit 381 meter diep onderaards water dat helemaal teruggaat naar de Duitse vulkanische gebieden. Behalve het bijzondere thermale water, is de piramide-  vorm van het wellnesscentrum ook uniek. Deze vorm is er niet zomaar. De piramide is gebouwd met de zijden op de windrichting. Dit stimuleert de bijzondere krachten binnenin de piramide waardoor rust en meditatie nog meer gestimuleerd worden. Boek je Thermae 2000 met overnachting, dan heb je zeker voldoende tijd om dit bijzondere wellnesscentrum echt te ervaren.

De omgeving van Thermae 2000

Een dagje wellness kun je ook combineren met een weekendje weg in de heuvelachtige, bosrijke omgeving van Valkenburg en de rest van Zuid-Limburg. Ook is het de moeite waard om je te verdiepen in de rijke cultuur van Valkenburg. Je kunt bijvoorbeeld afdalen in de mysterieuze wereld van de mijnbouw en alles kunt leren over de bewogen geschiedenis van een steenkolenmijn. Daarnaast is het avontuur onder de grond ook interessant om erachter te komen hoe het werk als mijnwerker is geweest. Ook een rondleiding door de beroemde, kilometerslange mergelgrotten van Valkenburg moet je beslist op je must-do lijstje zetten. De twee meest bekende grotten zijn de Gemeentegrot en de Fluweelengrot. Ook een bezoek aan de imposante kasteelruïne van Valkenburg mag natuurlijk niet ontbreken op je programma. Ontdek de ondergrondse mysteries van deze ruïnes en word klaargestoomd tot jonkvrouw en ridder. Kortom, reserveer beslist een wellnessweekend Thermae 2000 met overnachting, want naast een dagje wellness is er in de omgeving genoeg te zien en te beleven!

SAUNA ARRANGEMENTEN - inclusief sauna entree en overnachting


» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner met keuze vis/vlees in hoofdgerecht (aankomstdag)
» 1 x dagentree voor Thermae 2000
» Entree Casino Valkenburg
» Fiets- en wandelroutes (bij de receptie)
» Gratis WiFi
v.a. 137,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 1 x ontbijt op bed (1e ochtend)
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 4-gangen à la carte keuzediner (2e avond)
» Flesje huiswijn
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 219 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 3-gangendiner
» 1 x dagentree Thermen Soesterberg
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 199,50 p.p.