Wellnesshotels

Met uitgebreid wellnesscentrum in het hotel

Wil je optimaal genieten van een wellnessweekend? Kies dan voor een echt spa- en wellnesshotel! Je hebt dan in het hotel zelf een groot wellnesscentrum tot je beschikking. Bovendien is er een salon waar speciaal opgeleide medewerkers professionele beautybehandelingen en massages verzorgen. Stem tijdens een ontspannen wellnessbreak in een wellnesshotel je lichaam, geest en ziel weer op elkaar af.

Hotels met eigen wellnesscentrum

Het is tijd om te ontspannen in een spa en wellnesshotel. Het is tijd om te vergeten. Maak gebruik van een van onze wellnessarrangementen en kom na een luxe wellness weekendje weg weer helemaal fris en ontspannen thuis. Even niks aan je hoofd, even alleen hoeven denken aan de warmte van de sauna en de rust die er heerst. Je spieren laten de spanning los en de huid wordt gereinigd. Een saunaweekend in een spahotel is een heerlijke ervaring! De meeste wellnesshotels hebben een eigen beautysalon, waar massages en beautybehandelingen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit vele schoonheidsbehandelingen en massages, waarna je spieren weer los en soepel zijn en je huid weer mooi is en glad aanvoelt. Naast de behandelingen kun je natuurlijk gebruik maken van de sauna’s, de stoomcabine en het zwembad. Het Turks stoombad is ook een weldadige ervaring. De stoom maakt heel je huid en luchtwegen vochtig, waardoor je weerstand omhoog gaat en het lichaam goed doorbloed raakt.

Wellnessarrangementen in luxe spahotels

Als je even wat aandacht voor jezelf nodig hebt, boek dan eens een wellnessweekend in een wellnesshotel. In zo’n luxe spahotel kun je in een ontspannen setting genieten van de rust, de service van het personeel en alle extra’s die het hotel biedt. Loop op je sloffen door het hotel en duik zo het zwembad of de sauna in, wat is er nog meer ontspannend dan dat? Geniet van een heerlijke lunch in het restaurant van het hotel en slof weer terug naar je kamer of maak een mooie wandeling of fietstocht buiten in de natuur. Met een van de luxe wellnessarrangementen in een spahotel ben je tijdens een geheel verzorgd saunaweekend voorzien van alles erop en eraan. Wellnesshotels bieden meerdere relaxarrangementen aan. Van een hotelarrangement met alleen entree tot het wellnesscentrum tot een compleet wellness pakket met meerdere overnachtingen, massage en beautybehandelingen. Boek nu een luxe wellnessarrangement en geniet van een luxe wellnessweekend weg in een comfortabel wellnesshotel.

Tips voor wellnesshotels

Heb je al eens kennis gemaakt met de weldaad van wellness? Het is heerlijk ontspannen tijdens een sauna weekendje weg! Jezelf een paar dagen onderdompelen in de warmte van sauna en bubbelbad. Of tot rust komen in de relaxruimte van het saunacentrum en ontspannen wellnessbehandelingen ondergaan. Allemaal geweldige genoegens die je beslist eens zelf moet ervaren. Een echte wellnessvakantie betekent genieten van alle facetten van wellness in combinatie met een comfortabel hotel en smullen van culinaire diners. We geven je enkele tips voor wellnesshotels of bekijk alle wellnesshotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.