Hotelkamer met sauna

Voeg extra luxe toe aan je weekendje weg en boek een hotelkamer met sauna. Na een actieve dag kun je heerlijk gaan ontspannen in een privé sauna, in de intieme sfeer van je eigen hotelkamer. Je ervaart voor even de welverdiende luxe en vergeet de alledaagse zorgen. Met behulp van filters kies je het hotel en hotelkamer of suite met sauna van jouw voorkeur.

Hotelkamer met privé sauna

Er zijn op onze website verschillende luxe hotels te vinden, waar je een hotelkamer met sauna of wellnesssuite kunt reserveren. Wil je even bijkomen van je drukke bestaan, boek dan eens een hotelkamer op een rustige locatie in een mooie omgeving. Stap je privésauna binnen, doe je ogen dicht, ontspan door de warmte en denk even helemaal nergens aan. Behalve alleen te genieten, kun je daarnaast ook een wellnesssuite voor 2 boeken. Wat is er nu romantischer dan een weekend samen weg naar een prachtig hotel en overnachten in een hotelkamer met privé sauna? Of boek een saunaweekend met vriendinnen. Samen genieten van wellness is nóg leuker op jullie eigen hotelkamer met sauna.

Hotelkamer met privé wellness

Hoewel een hotelkamer met privé sauna natuurlijk geweldig is, zijn er ook suites die nog net dat beetje extra aanbieden. Er zijn bijvoorbeeld unieke suites met bubbelbad, sauna of stoomdouche. Enkele luxe hotels bieden kamers met privé jacuzzi op het terras. Lekker ontspannen in een privé bubbelbad en tegelijkertijd genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn er zelfs luxe wellness suites waarbij je de beschikking hebt over meerdere wellnessfaciliteiten, zoals infraroodsauna, stoombad, tweepersoons jacuzzi en belevenisdouche. Soms kun je zelfs badderen met licht- en geluidseffecten.