Thermen Bussloo met overnachting

Thermen Bussloo is een groot wellnesscentrum gelegen in het recreatiegebied Bussloo. Je kunt genieten van diverse wellnessfaciliteiten. Uniek aan dit wellnessresort is dat de behandelingen en saunafaciliteiten zijn geïnspireerd op verre reizen. Om niets van de wereldse luxe van dit saunacentrum te missen, is een hotelarrangement met Thermen Bussloo en overnachting een aanrader.

Wellnessresort Thermen Bussloo

In wellnessresort Thermen Bussloo kun je genieten van intense ontspanning en rust. Na een bezoekje voel je je als herboren en kun je de wereld weer aan. Bij Thermen Bussloo vind je vele verschillende sauna’s met elk andere eigenschappen. Enkele wellnessfaciliteiten die je zult vinden, zijn bijvoorbeeld: de Russische Banja Sauna, de Azie sauna, de Panorama sauna, de infraroodsauna, de Geysersauna, de vier elementen sauna en de Himalaya zoutkristalgrot. Daarnaast kun je diverse beauty behandelingen boeken. Geniet voluit van een massage of hamam sessie. Of voel je weer een ander persoon met een gezichts- of lichaamsbehandeling. Check onze sauna arrangementen inclusief Thermen Bussloo en overnachting.

De omgeving van Thermen Bussloo

Wil je ook de omgeving verkennen tijdens je overnachting in de Thermen Bussloo? Naast het wellnesscentrum vind je de recreatieplas Bussloo. Je kunt hier zwemmen, surfen, kanovaren en nog veel meer watersporten beoefenen. Er zijn in totaal acht stranden en speelvoorzieningen en een golfbaan. Niet ver van Thermen Bussloo liggen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen en de twee grote natuurgebieden De Hoge Veluwe en De Veluwezoom, waar je eindeloze wandelingen en fietstochten kunt maken. Kortom, er is genoeg te doen in de omgeving van Thermen Bussloo. Reden genoeg om een arrangementje Thermen Bussloo met overnachting te boeken.

SAUNA ARRANGEMENTEN - inclusief sauna entree en overnachting


» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje in het hotel
» 1 overnachting
» 1 x luxe ontbijtbuffet
» 1 x dagentree Wellnessresort De Zwaluwhoeve
» Gebruik fitnessruimte in het hotel
» Gebruik buitenzwembad met ligweide bij het hotel
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 39,50 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x dagentree Veluwse Bron
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 61,90 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 1 x ontbijt op bed (1e ochtend)
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x culinair 4-gangen à la carte keuzediner (2e avond)
» Flesje huiswijn
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 219 p.p.