Wellnesshotels in Belgie

Wellnessarrangementen in België

In België zijn er verschillende mooie wellnesshotels om een sauna weekend weg te plannen. Onder meer een midweek of weekendje weg Belgische Ardennen is een aanrader. De Ardennen is een prachtige bestemming voor een wellnessvakantie, omdat je hier naast genieten van wellness ook rustige natuurwandelingen kunt maken. Met name in de zomer vind je tijdens een wellnessweekend aan de Belgische kust volop levendigheid in de verschillende badplaatsen van België. Een wellnesshotel in België is op onze website niet moeilijk te vinden en te boeken. Je vind snel een overzicht van hotels met sauna in België en je kunt de hotels filteren naar jouw wensen. Kies uit diverse vakantieregio's in Vlaanderen en Wallonie, waar je tijdens een kuurweekend, zoals men in België zegt, kunt genieten van een sauna arrangement. Je profiteert van een overzichtelijk en ruim aanbod wellnesshotels. Bekijk het volledige aanbod en geniet eens van een heerlijk wellnessweekend in België.

Combineer een wellnessweekend en stedentrip

Zoek je voor een weekendje weg in België in combinatie met de rust van de sauna ook iets meer vertier, dan zijn er in België ook een aantal heel leuke steden om te bezoeken zoals natuurlijk Brussel, maar ook een weekend weg Brugge, Antwerpen en Gent zijn zeer de moeite waard. Je komt dan eerst even helemaal tot rust in je wellnesshotel of saunacentrum, met alle wellnessfaciliteiten erop en eraan, alvorens de stad in te gaan en een leuk avondje uit te beleven.

Wellness in de Belgische Ardennen

Ben je natuurliefhebber en hou je van wandelen? Dan is een wellnessweekend in de Belgische Ardennen. Hier vind je onder meer de beroemde wellness en kuurplaats Spa, dat zijn bekendheid te danken heeft aan de minerale bronnen. Spa werd al in de 16de eeuw veel bezocht door de elite. Tegenwoordig is Spa een interessante toeristische plaats met veel mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de vele wellness en sauna voorzieningen en bovenal de natuur van de Belgische Ardennen. In Spa zelf zijn onder meer de Thermes de Spa, de Galerie Leopold II, de Fontaines de Spa of een van de musea een bezoekje waard. Maak je keuze voor een wellness hotelarrangement in een van onze wellnesshotels in de Belgische Ardennen.