Privé sauna met overnachting in België

In België kun je op diverse plekken door het land privé sauna’s vinden met een overnachting in een hotel. Via de knop op deze pagina vind je een overzicht van hotels waar gebruik van zo'n privé sauna mogelijk is. Privé betekent ook echt privé. Dit betekent dat als jij een privé sauna met overnachting boekt, de sauna dus alleen voor jou en degene die jij mee hebt genomen, beschikbaar is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat andere mensen de wellnessruimte van het hotel binnen komen. Behalve een sauna bieden hotels vaak ook diverse andere wellnessfaciliteiten waar jij prive gebruik van kunt maken. Daarnaast kun je ook in een kamer of suite met sauna privé en optimaal van wellness genieten, zonder dat jouw sauna-momentje wordt verstoord.

Tip: privé sauna met overnachting Ardennen

Veel hotels liggen in de buurt van mooie natuurgebieden, waardoor je niet alleen gebruik kunt maken van de privé sauna maar ook kunt bijkomen in een prachtige natuurrijke omgeving. De Ardennen in België vormen een bosrijke, rustgevende omgeving waar je van kunt genieten door wandelend of fietsend de natuur in te gaan. Luister naar het waaien van de wind, het geritsel van de takken en kom bij in de stilte van het bos.

Tip: privé sauna met overnachting Belgisch Limburg

Ook in Belgisch Limburg vind je prachtige natuurgebieden, die een rustgevend decor bieden voor een weekendje of midweek weg met privé sauna en overnachting. In de Belgische provincie Limburg vind je bijvoorbeeld het Nationaal Park Hoge Kempen. Deze bijzondere regio ligt bezaaid met talloze kleine, bourgondische dorpjes, waar veel cultuur te bewonderen is en waar je bovendien heerlijk, gastronomisch kunt eten bij een van de vele toprestaurants.

PRIVÉ SAUNA ARRANGEMENTEN IN BELGIË


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» Glas crémant aangeboden van het huis
» Verrassingsgeschenk bij vertrek
» Toeristisch kaart en infoboekje Veurne
» Privé gebruik wellnessruimte (2 uur)
» Gebruik handdoeken, badjassen en sloffen
» Fruit en water in de wellness
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
 
v.a. 214,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Uitgebreid ontbijtbuffet
» Privé gebruik wellnessfaciliteiten (2 uur)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 180 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x overheerlijk, culinair ontbijt
» Privé gebruik wellnessruimte (2 uur)
» Fles bubbels en verse fruitsalade
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 175 p.p.