Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Highlights

  • Nabij natuur

Hotelvoordelen

Fietsverhuur
Fietsverhuur
Nabij natuur of bos
Nabij natuur of bos
Restaurant aanwezig
Restaurant aanwezig
Gratis wifi
Gratis wifi

Prijzen & Beschikbaarheid

Over Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen beschikt over comfortabele kamers, schitterende zalen en een uitstekend restaurant. De vaste gasten van het hotel en restaurant kennen de chef en zijn kookkunsten en komen daarom graag met regelmaat terug. Mede hierdoor is het hotel de ideale locatie om de Brabantse gastvrijheid te komen 'proeven'.

Het interieur, de beschutte tuin en de vriendelijke medewerkers van Hotel-Restaurant Prinsen dragen bij aan een ontspannen weekend weg of midweek. De Brabantse hotelbar is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, maar ook voor lunches of een lekker kopje koffie in de namiddag. 's Avonds nodigt de bar uit voor een heerlijk aperitief of een lekker 'afzakkertje' na uw diner tot in de late uurtjes. Immers: Brabantse nachten zijn lang!

Ligging

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen is gelegen in het Brabantse dorp Vlijmen vlakbij de gezellige Middeleeuwse stad 's-Hertogenbosch en het karakteristieke vestingstadje Heusden.

Kamers

Comfort Kamer (douche)
De moderne, ruime Comfort kamers zijn voorzien van boxspring bedden, telefoon, douche, televisie, videokanaal, spiegel, wekkerradio en badkamer met douche en toilet.

Huisregels

Inchecken vanaf
15:00 uur
Uitchecken tot
11:00 uur
Toeristenbelasting
Toeristenbelasting en servicekosten: € 2,- p.p.p.d.

Overige informatie

Het hotel beschikt over een overdekte en aflsuitbare fietsenstalling en heeft ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Faciliteiten

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar

Algemene faciliteiten

  • Parkeergelegenheid

Activiteiten

  • Fietsverhuur

Services

  • Gratis wifi

Huisdieren

  • Huisdier welkom

Bekijk op de kaart